HomeWie ben ik ?

Aannemersbedrijf Nico Hubers.

Aannemersbedrijf Nico Hubers is een jong en dynamisch aannemersbedrijf dat sinds 1999 letterlijk en figuurlijk aan de weg timmert.

En met succes want vele particulieren hebben de weg naar ons aannemersbedrijf gevonden.

Voor grotere projecten is er een samenwerkingsverband met collega aanemers.

Ook het tekenwerk en de aanvraag van bouwvergunningen kan door ons verzorgd worden.

Aannemersbedrijf Nico Hubers: Sterk in Vakwerk !


 

koperen bouwerKoperen bouwer.

Nico Hubers begon in oktober 1999 met zijn eigen aannemersbedrijf. Dat betekent dat hij alweer twaalf en een half jaar 'eigen baas' is.

( links Nico Hubers, druk aan het werk bij de fysiotherapiepraktijk aan de Bredevoortsestraatweg. foto: Han Kastein)

"Ik begon voor mezelf nadat ik ongeveer tien jaar voor een baas had gewerkt", vertelt Hubers. "De eerste jaren had ik nog niet genoeg eigen werk om op eigen benen te staan, dus toen heb ik veel voor andere aannemers gewerkt." Na verloop van tijd waren er steeds meer particuliere opdrachtgevers die hem wisten te vinden. "Ik heb een eenmansbedrijf dat zich vooral bezighoudt met particuliere opdrachtgevers die bouw- of verbouwplannen hebben. Omdat ik vanaf het begin tot het einde van de bouw of verbouw betrokken ben, kan ik snel inspelen op wensen.

Eerst ga ik een gesprek aan met de klanten om te horen wat hun wensen zijn. Met mijn ervaring erbij wil ik een plan ontwikkelen dat precies bij hen past. Na een gedetailleerde prijsopgave kan er dan gestart worden met het realiseren van de plannen. Omdat ik mij bezighoud met de wat kleinere bouw en verbouw, ben ik zeer variabel in mijn werk. Denk aan bouw of verbouw van een dakraam, badkamer, wand-en vloertegels, maar ook aan het compleet verbouwen van een woning. Voor specialistische werkzaamheden huur ik onderaannemers in, dit in goed overleg met de klant."

Hubers is ervan overtuigd dat de crisis weer overgaat. "Maar laten we niet stil gaan zitten, maar positief vooruitkijken, en vooral blijven bouwen." Hij ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. "Mijn motto blijft: goed overleg, en niet eerder vertrekken dan dat de klant tevreden is!"

Meer informatie: tel. 06-16082394

Contact

Aannemersbedrijf Nico Hubers
't Slaa 87
7123CT Aalten

T: 0543477187
M: 0616082394
I: www.nicohubers.nl

Free joomla templates by www.joomlashine.com