HomeBeglazing

Aannemersbedrijf Hubers kan u veel soorten beglazing leveren en monteren:

Standaard isolatieglas
Dubbelglas, ongelijk van dikte, met een luchtspouw van 15mm ertussen. Geen verdere voorzieningen. De isolatiewaarde van dit glas is ruwweg 2x zo hoog als die van enkelglas. Mag in Nederland in de woningbouw niet meer in nieuwbouwsituaties worden toegepast. U-waarde: ongeveer 2,9 W/m²k.

HR+ glas
Lijkt op standaard dubbelglas, maar dan met een extra transparante coating in de spouw aangebracht, welke de uitstralingswarmte met 90% terugreflecteert naar binnen. Dit type glas wordt momenteel het meest toegepast en geadviseerd. U-waarde: 1,6 W/m²k of lager.

HR++ glas
Lijkt op HR-beglazing qua opbouw met reflecterende folie. De verdere verhoogde isolatiewaarde wordt gehaald door toepassing van edelgas (Argon) in de spouw. U-waarde: 1,2 W/m²k of lager.

Kleurbeleving HR-glas
Door de coating op het glas is er een klein verschil in kleur tussen HR-glas en gewoon dubbelglas. Ook kunnen zich tussen de verschillende typen HR-glas en ruiten met verschillende dikten nog kleine kleurverschillen voordoen. Het is meestal dan ook te adviseren om in een gevel hetzelfde soort glas toe te passen.

Zonwerende beglazing
Zonwerende beglazing maakt het mogelijk gebouwen te realiseren waarvan de beglazing de esthetiek van glas verbindt met comfort in het interieur. Zonwerend glas biedt bescherming tegen overdreven opwarming door de zon.
Het laat ook een reductie van de energiekosten toe door de behoefte aan airconditioning in de zomer te verminderen en door 's winters de energiekosten te drukken, wat ook gunstig is voor het milieu.

Zelfreinigend glas
Zelfreinigend glas maakt gebruik van de gecombineerde werking van UV-stralen en regenwater op glas. Vuil dat zich opstapelt op de buitenkant van de ruit, zoals regensporen, stof, vegen, en organische vuilresten uit de lucht, wordt effectief verwijderd. De mate van zelfreinigende werking hangt af van de aard en de hoeveelheid van vuil op het glas, de mate van blootstelling aan zon en regen, en de plaatsingshoek van het glas. De zelfreinigende werking wordt actief nadat het glas enkele dagen is blootgesteld aan het daglicht.

Speciale beglazing
gelaagd glas (inbraakwerend en veilig tegen doorval),
gehard glas (veilig tegen doorval),
slagvast en kogelwerend glas,
zonwerend glas,
zelfreinigend glas
warmtewerend glas,
geluidwerend glas,
brandvertragend glas,
figuurglas

Contact

Aannemersbedrijf Nico Hubers
't Slaa 87
7123CT Aalten

T: 0543477187
M: 0616082394
I: www.nicohubers.nl

Free joomla templates by www.joomlashine.com